RBA | Rippel Brothers Akadémia
2
home,page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Rólunk

 A Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia immáron 8. éve nyitotta meg kapuit.

2009 Október 3.-án egy a világon egyedülálló képzési rendszerrel indult útjára az a Rippel Brothers Akadémia (RBA), amelyben fő szerepet kapott a gyermekek és fiatal felnőttek ‘alapozó’ képzése. A haladó és a  masters képzések minden hétfőn-szerdán és pénteken 17-20 óráig tartanak a Dózsa György Táncművészeti Gimnáziumban.


Az RBA célkitűzése:

A mozgás, a sport, az előadóművészet és más kapcsolódó művészeti ágak megismertetése és megszerettetése kortól és nemtől függetlenül bárkivel. Rendszerünk az alapozó képzésétől a haladón keresztül egészen a masters fokig (OKJ-s vizsga felkészítés) oktatja a diákokat nemzetközileg elismert tanárok segítségével.


 

“Ki ne szeretne híres lenni, bejárni a világot és fellépni a földkerekség legnagyobb színpadain? A Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia (RBA) megtanít Téged arra, hogyan érheted el a célod, miként valósíthatod meg őket az előadóművészet nyelvén, miként válhatnak valóra az álmaid a színpadon. Persze ha egyszerűen csak szeretsz mozogni, de nincs kedved a fülledt, zsúfolt edzőtermekhez és valami másra vágysz, itt azt is megkaphatod!”

 


Lehetsz fiatal vagy idős, nő vagy férfi:

  • ha már unod az edzőtermeket és egy új mozgásformát szeretnél kipróbálni,
  • ha csak a gyermekedet szeretnéd iskola utáni edzésre beíratni,
  • ha esetleg te is a gyermekeddel együtt szeretnél mozogni, edzeni,
  • ha egy modern, extrém figura vagy, aki csak belekóstolna egy ‘másik’ világba,
  • ha középkorú vagy, aki esetleg kész egy életmód-váltásra,
  • ha már képzett előadóművész vagy, de szeretnél továbbfejlődni, próbálni, sztárrá válni
  • ha esetleg egy “ex-” sportoló vagy és fantáziát látsz az előadóművészetben,

AKKOR NEKED A RIPPEL AKADÉMIÁN A HELYED!

Rippel Akademia